În împărăţia Împăratului Roşu trăia singura oaie roz de pe Pământ.Într-o tragică zi, aceasta a dispărut…Împăratul era distrus, pentru că era singura oaie roz din lume şi ţinea la ea ca la lumina ochilor, era viaţa lui. Şi-a chemat feciorii la el, în număr de 3, şi i-a spus fiului cel mare:

– Tată, ştii că s-a pierdut oaia roz. Ştii că era singura oaie roz din întreaga lume şi era a noastră, în împărăţia noastră. Ştii cât ţineam la ea, mai mult chiar decât ţin la voi, era lumina ochilor mei, bucuria vieţii mele, era oaia mea roz. Du-te, fiule, şi adu oaia roz înapoi.

Plecă feciorul cel mare, traversă 7 mări, 7 continente, 7 munţi, 7 dealuri, 7 câmpii, 7 văi şi nu găsi oaia roz…Împăratul era distrus. Era oaia lui roz, singura oaie roz din întreagă lume şi a dispărut…Chemă pe fiul mijlociu la ei şi îî spuse:

– Tată, ştii că s-a pierdut oaia roz. Ştii că era singura oaie roz din întreaga lume şi era a noastră, în împărăţia noastră. Ştii cât ţineam la ea, mai mult chiar decât ţin la voi, era lumina ochilor mei, bucuria vieţii mele, era oaia mea roz. Du-te, fiule, du-te şi adu oaia roz înapoi.

Şi plecă feciorul mijlociu, traversă 7 mări, 7 continente, 7 munţi, 7 dealuri, 7 câmpii, 7 văi şi nu găsi oaia roz… Împăratul nu mai ştia de el, era terorizat de gândul că nu va mai putea vedea oaia roz vreodată. Era oaia lui roz, o iubea mai presuse de orice, iar ea se pierdue…Cu o ultimă speranţă, chemă pe fiul cel mic la el şi îl rugă:

– Tată, ştii că s-a pierdut oaia roz. Nu pot trăi fără ea! Ştii că era singura oaie roz din întreaga lume şi era a noastră, în împărăţia noastră. Ştii cât ţineam la ea, mai mult chiar decât ţin la voi, era lumina ochilor mei, bucuria vieţii mele, era oaia mea roz. Du-te, fiule, du-te şi adu oaia roz înapoi. Şi a plecat mezinul la drum, a traversat şi el 7 mări, 7 continente, 7 munţi, 7 dealuri, 7 câmpii, 7 văi şi nu a găsit oaia roz

the second story

Într-un compartiment de tren un moş stătea cu un câine în braţe, iar în faţa lui o babă cu o pisică. Mâţa îl cam supăra pe câine, iar moşul o rugă pe babă să-şi ţină pisica liniştită, ameninţând că altfel o va arunca pe geam. Mâţa tot nu se potolea, iar moşul într-un acces de furie, deshide geamul şi o aruncă. În următoarea staţie, opreşte trenul, şi ghiciţi cine se urcă: Oaia Roz.

5 Responses to “Bancul cu oaia roz”


 1. 1 Alex`andra martie 18, 2009 la 7:50 pm

  ooo, trazni`o`ar oaie..aia numa roz nu e..aia`i bolunda la cap =)))

 2. 2 p!$':X septembrie 1, 2009 la 7:56 am

  deci cel mai tare banc ever:)). io il shtiam putzin mai schimbat da sh asa ii fain:))

 3. 3 pucca323 februarie 3, 2010 la 10:14 pm

  si apoi ce s-a intamplat?

 4. 4 crissi iunie 23, 2011 la 7:09 pm

  prima parte era asa:era odata un imparat rosu care avea o casa rosie cu pereti rosii, mesa rosie,dulap rosu,etc. cum manca mancarea lui rosie din farfuria lui rosie,facita in aragazul si cuptorul rosu,s-a gandit sa mearga pe aleea lui rosie,sa urce in masina lui rosie si sa conduca pe un drum rosu. si asa a si facut. a ajuns la Lacul Rosu, s-a urcat pe un debarcader rosu si s-a urcat intr-o barca rosie.a ajuns pana in mijlocul Lacului Rosu iar acel imparat rosu care manca mancare rosie facuta in aragaz si un cuptor rosu a scos o bila rosie din buzunarul sau rosu si a aruncat-o in apa. a facut plosc plosc. de ce a facut plosc plosc si nu plosc plosc plosc? : pt. ca era bila ,nu trila


 1. 1 Zodiace si alte alea « d3vilbabe Trackback pe martie 18, 2009 la 3:37 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
Oldies But Goldies

Categorii

Top Clicks

 • Niciunul
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :


%d blogeri au apreciat: