Hell, yeah.

In 2800 i.Hr, s-au trezit egiptenii sa faca un sanctuar, pe marginea unei vai. Dar, pentru ca s-a schimbat planul constructiei, in timp ce o ridicau, au decis sa extinda pamantul de langa ea, ca sa poata sa ii sustina structura. (Templul Soarelui din Abu Ghorab)

In Copou, crapa peretii caselor unul dupa altul.

Morala: suntem mai inapoiati decat aia care traiau acum 5000 de ani.

0 Responses to “Hell, yeah.”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s




Oldies But Goldies

Categorii

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :


%d blogeri au apreciat asta: