Calcule

Calcul 1:

Daca esti printre aia care stau si invata cand trebuie si nu o ard aiurea prin cluburi, de mici, sa presupunem ca iesi din casa, ptr prima oara, undeva pe la 17 ani. Cam cum am facut eu. Pe la 30 de ani apare primul copil, grijile, munca, statutul, etc, nu mai ai timp de iesit si atunci cand o faci e, deja, trecuta cu rosu in calendar, ca sarbatoare.

Asadar, ai vreo 13 ani in care, in weekend, apuci sa-ti faci de cap.

In 13 ani ai 156 de luni, adica undeva la 624 de weekend-uri. Din astea 624 de weekenduri, vreo 20-30 esti bolnav. Raman 600, sa zicem. Vreo 100 nu ai bani sa iesi undeva, sa te plimbi sau sa calatoresti. Raman 500. Vreo alte 50 se intampla diferite chestii, gen vine bunica, moare catelu, te lasa barbatu’ (desi nu vad de ce asta n-ar fi motiv de sarbatoare), etc. Raman vreo 450.

Asadar, in aproximativ 70 de ani, cam care-i varsta la care speram sa murim toti, ai doar 450 de zile ca sa iti faci de cap si sa te relaxezi. Asta daca nu esti printre nefericitii care lucreaza in weekend sau printre aia care trag cumpana in jos si mor de tineri.

So, de ce, daca tot esti intr-unul dintre weekend-urile alea, nu te-ai distra si ai sta botos sau privind snob la aia de o fac?

Calcul 2:

Vacante ai inca de la 6 ani. De atunci, cineva tot iti fura 3 sferturi de an si iti mai lasa cateva zile libere, pana pe la 56 de ani, cand iesi la pensie. Asadar, ai aproximativ 50 de vacante in toata viata. 50! De ce, pentru numele Sfintei Papadii, ti-ai petrece vacanta batand aceleasi betoane pe care le bati in tot restul anului sau, mai rau, „facand curatenie in casa”..?

Anunțuri

0 Responses to “Calcule”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Oldies But Goldies

Categorii

Top Clicks

  • Niciunul
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: