Dialog

-Eu nu inteleg, este atat de mult acces la informatie si lumea nu profita de el.
-Nu s-au schimbat deloc mentalitatile de la comunism incoace. Aceleasi indoctrinari, aceleasi idei stupide…
-Cred ca aia care au murit la Revolutie se rasucesc in mormant: „pai noi am murit doar ca sa puteti voi sa cumparati ce vreti si sa stati sa va uitati toata ziua la televizor?!”
-Nu vor, mai, nu vor. Si mi se pare absurd sa ai toata cunoasterea pe care ti-ai dori-o la un click distanta si sa nu vrei sa citesti, sa-ti deschizi mintea putin.
-Eh, traim in tara in care o tigara la weedshop e 10 ron si o carte de 100 de pagini, intr-un anticariat, e 20 ron. Oare ce-or alege copiii?
-Inteleg omul simplu, de la tara. Pentru el viata e monotona, n-are nevoie de cunoastere, satul se conduce dupa aceleasi reguli dupa care se conduce de sute de ani. Dar ce te faci cu orasenii care, in loc sa-si consume timpul ramas dupa munca, pentru a invata cum sa se adapteze la o viata moderna, il irosesc care si cum poate mai mult. De parca n-ar fi viata lor…
– Pentru ei, „viata moderna” se rezuma la tehnologie, si „Revolutia” a fost doar metoda prin care li s-a tras cablu la TV si li s-au adus jocuri pe calculator…
-Da mai, da’ e pacat, ca uite ca ma impiedic si eu de ignoranta lor, si prin ea imi afecteaza si viata mea… Da’ sa ma lase pe mine, ca pana la urma, e spre binele lor sa se informeze, sa nu traiasca intr-o negura totala, cu o minte inchisa intre garduri cu spini si bazandu-se doar pe vorbe de circula din gura in gura ca sa inteleaga lumea asta. Lumea e mult mai profunda decat ce-a mai facut Bote, concediul la mare si ratele la banca. Oare ei isi realizeaza superficialitatea?

Reclame

0 Responses to “Dialog”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Oldies But Goldies

Categorii

Top Clicks

  • Niciunul
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: