Cum as rezolva eu problemele cu politicienii

As face examen anual, ca la scoala, unde examinatorul e „poporul”(sau ce-a mai ramas din el). Un fel de referendum anual, de genul „Dom’le, v-a placut ce-a facut asta in anul care-a trecut?” „Poporul” voteaza. Daca-i „Da”, merge candidatul mai departe. Daca nu, organizam scrutin de vot si gata. E imposibil sa nu poti face nimic intr-un an intreg ca primar/presedinte si ce-or mai fi ei pe-acolo.

Numai ca mentalitatea romaneasca are o meteahna, ramasa mostenire de la iubitul nostru conducator de ne-a dat cravatele rosii: Nu stie ca politicienii depind de popor si nu poporul de politicieni. Era o imagine pe 9gag, la un moment dat (pe care ma duc 2 secunde sa o caut, daca nu o gasesc v-o explic). Asa, am gasit-o.

Sau poate doar romanii care au mai ramas nu sunt in stare sa gandeasca. Uneori am impresia, atunci cand merg pe strada, ca sunt intr-un bar, pe la ora 6 dimineata, in care mai vezi doar p-aia fara nici un rost prin viata ca au ramas. Si poate cate unul aflat acolo din intamplare sau care mai sta doar pentru ca prietenul lui betiv a adormit pe scaun.

Nu pricep, cum sa te prosteasca Nichita in halul asta? Sapand cu 2 saptamani inainte de alegeri santuri prin Iasi, dupa ce n-a facut nimic 4 ani..?

0 Responses to “Cum as rezolva eu problemele cu politicienii”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
Oldies But Goldies

Categorii

Top Clicks

  • Niciunul
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :


%d blogeri au apreciat: