Statistic vorbind

Toti oamenii pe care i-am intalnit si erau intr-adevar destepti, erau oameni care traiau intr-o depravare bolnava. Intr-o mizerie sufleteasca teribila. Intre fumuri, aburi de alcool si alte vicii. Cu cearcane si riduri aparute inainte de vreme. Ciudati, pe care rareori ii intelegea sau accepta cineva.

Toti oamenii cu viata normala, echilibrata, „sanatoasa” erau atat de mediocri in gandire incat imi pierdeam interesul in discutie de la prima propozitie.

Foarte putine exceptii, probabil, pentru ca nu-mi vine nici una in minte. Si cei mai cuminti aveau ciudateniile lor, si cei mai ciudati erau, de multe ori, mediocri.

Oare cum ar fi daca toti oamenii astia destepti pe care i-am intalnit, pana acum, si-ar consuma energia nu in a se simti neintelesi ci in a gandi solutii pentru ceilalti? Cum ar fi ca cei cuminti sa se dea un pas in spate si sa le faca loc si celor ciudati, in primele randuri? Minti extraordinare pierdute in canalele anonimitatii si noptilor obscure. E chiar ciudat sa vezi atat de multe resurse risipindu-se, doar pentru ca din cealalta categorie fac parte mult prea multi…

Anunțuri

3 Responses to “Statistic vorbind”


  1. 1 kOoDoO Martie 11, 2012 la 1:19 am

    Asculta muzica virgula comerciala de azi, check out hipsterii, instinctul de turma din orice club sau biserica, mactarzii, copile machiate de la 5 ani si copile insarcinate de la 12 si ai sa vezi ce repede iti trece cheful sa gandesti solutii pentru ceilalti. Si credeai ca tu esti fucked up.

  2. 2 ochiometru Aprilie 2, 2012 la 2:30 am

    Tragedia omului „deştept” în adevăratul sens al cuvântului este că se simte înconjurat de prostime şi mediocritate precum peştele de ochiurile năvodului.Iar dacă peştele se zbate să scape, chiar cu riscul unei răniri, cel deştept îşi găseşte calmarea „zbaterii” în ţigări, băutură, nopţi nedormite etc.Ca „deştept” este greu să-ţi accepti locul într-o mulţime mediocră iar zbaterea asta te consumă prematur.

  3. 3 d3vilbabe Aprilie 2, 2012 la 3:00 am

    imi place punctul asta de vedere… nu ma gandisem la consumarea prematura pana acum.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Oldies But Goldies

Categorii

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: