The Mission 2011, ziua 2

Mobyyyyyyyyyyyyyyyy!

Deja eram odihniţi, fresh, cu chef, ba chiar unii dintre noi (doi) văzuseră şi răsăritul dimineaţă, în timp ce alţii dormeau ca sconcsul pe bancheta din dreapta. Ok, e o zi întreagă de povestit, aşa că am să o iau pe rând.

În seara precedentă fuseserăm o mare bisericuţă formată din 3 persoane, eu, Tudor şi Liz, care ne distraserăm maxim. Numa’ că toţi eram cu berea în fapt. de alte substanţe nici nu putea fi vorba, pentru că DIICOT-ul era sub acoperire prin mulţime. În prima zi am crezut-o pe Liz pe cuvânt, în a doua i-am văzut cu ochii mei.

Şi pentru că în drumul nostru dintre Năvodari şi Constanţa, unde stăteam, trebuia întâi să trecem printre vreo 10 poliţai de la rutieră care se postaseră fix în stânga ieşirii de la The Mission, ne-am hotărât instant să mergem spre dreapta, unde este o plajă oarecum pustie, la nici 200 de metri de Hanul Piraţilor şi pe unde se poate ajunge pe nisip cu maşina.

Moment romantic, valurile mării, intimitate maximă, Oana somn, normal. :)) M-am trezit cu zgomot de copii mici, irascibilă, învelită în pătură pufoasă, în timp ce soarele îmi bătea în cap.

Dacă tot eram acolo am zis să facem şi o baie, că noi nu prea am apucat să simţim soarele sau marea în astea două săptămâni. Numai bine se trezea şi Liz şi ne beiam cafeaua împreună. Între timp am aflat şi că Tudor se trezise la răsărit şi făcuse câteva poze:

Ei, lasă, că răsărit la mare, chiar şi mai frumos (am să vă arăt acuşi), am mai văzut eu…

A venit Liz şi ne-am dus spre Mamaia, pentru că ea vroia să stea pe şezlong la plajă. Eu deja nu mai aveam răbdare să stau şi vroiam acasă.

Acasă o masă bună, somn, stat la cioace cu rudele puţin, mângâiat alea 8 pisici şi 3 câini, speriat de un cal al unui vecin şi spart sticla de acetonă, pregătit pentru The Mission, ziua 2.

Întâi a cântat ROA. Care ROA mi se pare cel mai de căcat nivel la care poate ajunge un om cu 15 ani de experienţă în muzică. E atât de comercială şi kitschoasă încât îţi vine să baţi pe careva când îi auzi. Slabi, dom’le, slabi. După, Şuie Paparude… Care Şuie Paparude îmi plac de când îi ştiu eu şi care ştiu să facă un show superb. Deci ţopăialăăăăă…

Şi-apoi MOBY!

Ei, Moby a avut o prestaţie atât de genială, şi Liz, tipa cu vocea din trupa aia atât de divin a cântat încât mi-au izbucnit lacrimile şi au curs până la bărbie de sughiţam în timp ce le trăiam versurile.

Aici am să vă pun filmuleţele altui om care a avut răbdare să filmeze tot concertul şi să nu se mişte. Şi Tudor a avut dar mi-e mie lene să le uploadez acum.

Tot la nenea ăsta pe canal găsiţi şi restul filmuleţelor de la restul artiştilor. Eu am să contribui cu poze ca să descriu atmosfera, deşi nu am prea multe, pentru că am preferat să filmăm.

Cred, totuşi, că două ajung. Deci ca idee: „MOOOOOOOOBYYYYYYYYY!!!”

Mi-am dat seama că apreciez mai mult firmele care susţin muzica bună şi o sponsorizează, decât alea care susţin diferite alte chestii sau îşi fac reclamă la TV. Aşa că un mare OK pentru Ursus (care au susţinut şi Revolution), Marlboro, Finlandia şi Entran. Bravo oamenilor voştri din publicitate, pentru că ştiu unde să atingă.

Per total, totul a fost superb. Se cunoaşte când un concert este făcut cu peste 100 de angajaţi şi când e făcut cu 10 oameni. Începând de la organizare, lumini, formaţiile aduse şi până la atmosferă, totul a meritat nota 20.

Cine nu a fost şi îi pare rău, cu siguranţă nu are să rateze The Mission Weekend Dance de la anul, unde, mai mult ca sigur, au să vină nume la fel de mari şi unde o să mă găsiţi şi pe mine.

0 Responses to “The Mission 2011, ziua 2”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
Oldies But Goldies

Categorii

Top Clicks

  • Niciunul
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :


%d blogeri au apreciat: