De ce nu-mi plac mie copiii

De fapt, principalul motiv sunt mamele. Copiii n-au nici o vină, săracii. Ei cresc, ajung oameni mari şi după profit eu de ei. Da’ femeile care devin mame zici că se prostesc instant după ce nasc. Ca şi cum ar fi avut doar 2 neuroni, iar prin naştere au scăpat de unul. Dacă e băiat…

Nu pricep albumele întregi cu poze cu copilul. Pe bune că nu. Ok, ai reuşit într-un final să ţi-o tragi cu consecinţe urlătoare, te simţi mândră de asta, pune dracu’ una, două poze şi gata. Ştie lumea că eşti mamă. Da’ nu, ele tre’ să facă albume de 834984579458 poze: „Ghiţişor dormind”, „Ghiţişor mâncând”, „Ghiţişor căcându-se”. Fantastic.

Şi în plus, nu ştiu ce privire îţi trage el când îţi roade sânii ca să dai lapte şi ce conexiune se naşte acolo de te-a vrăjit în halul ăsta. da’ pentru noi ăştialalţi, prea puţini copii sunt frumoşi. Că ei, de fapt, sunt zbârciţi, disproporţionaţi, urlători, cu salivă pe la gură şi cu săculeţul de rahat după ei. Adică nimic fantastic, ci doar omul în pura lui formă animală.

Şi cât de deştept e. Waw! A învăţat să zică „papa”. Să mori tu?! Copiii fac doar conexiuni d-astea de limbaj, fără sens. El nu ştie ce zice acolo. El ştie doar că dacă zice „papa”, îi vine mă-sa cu mâncarea. Un fel de căţel care se gudură pe lângă uşă ca să iasă afară. Plus de asta, toţi am zis „papa” la un moment dat, da’ nu toţi suntem chiar deştepţi. Drept dovadă femeile care nasc.

Şi a drecului, că dacă vrei să schimbi şi tu o vorbă cu o femeie d-asta care tocmai a născut, n-ai nici o şansă. Zici că i-a scos medicul toate ideile odată cu copilul. Nici măcar subiectul „vreme” nu se poate discuta fără să ajungi la „da, şi ăsta micu’ de vroia să iasă să dea cu lopăţica în pământ cu bunică-sa care l-a dus la grădiniţă, unde învaţă atâtea poezii, că e tare deştept şi ceilalţi co…” Mori în chinurile facerii!

Şi diminutivele. Dumnezeule, diminutivele! Că dacă ăla e mic înseamnă că toate cuvintele tre’ să semnifice chestii mici. Logică de rahat. Adică eu dacă-s mare tre’ să zic cam aşa: da, şi scriu pe blogoi, când îmi beau un cănoi de nessoi că cafeoaia s-a terminat”. Da’ pentru că vorbim de femei, renunţăm la termenul „logică”. Mai ales d-alea care tocmai au născut.

Vă rog eu, când o să faceţi copii, să nu vă prostiţi. Că am pretenţii de la voi. Cât despre mine, pentru că se pare că e o regulă generală să te prosteşti după ce naşti, prefer să nu mă supun la riscul ăsta. Nu de alta, da-mi place ca singurul motiv pentru momentele mele de penibilitate să fie „sunt ameţită” şi nu „uite la el ce dulce e!”

Reclame

29 Responses to “De ce nu-mi plac mie copiii”


 1. 1 MEPHALA iunie 26, 2011 la 9:45 pm

  „uite la el ce dulce e!” cu papica la botic in timp ce-si plimba manuta plina de cartofiori mestecati pe hainute…

 2. 2 Alex`andra iunie 26, 2011 la 10:10 pm

  te baga`n diabet, nu alta

 3. 3 Nefraim iunie 26, 2011 la 10:47 pm

  Eu urasc copii mici, atunci cand urla fara motiv si te trezesc din somn, sau cand se caca pe ei si trebuie sa ii schimbi si restul lucrurilor specifice. In schimb, incep sa imi placa pe la 4-5 ani, cand poti practic sa te intelegi cu ei si sa reusesti sa comunici cat de cat. Din pacate copii nu se nasc deja crescuti cat de cat…

 4. 4 d3vilbabe iunie 27, 2011 la 4:30 am

  @ mephala: o nebunie, nu alta.
  @nefraim: ar fi chiar culmea sa-i iubesti, daca nu-s ai tai :))))) da, ma gandesc la ce te gandesti si tu :))
  @ale’: ştiam eu că gândim la fel 😛

 5. 5 mihailandrei iunie 27, 2011 la 12:11 pm

  E acceptabil ca cineva poate sa greseasca, dar e inacceptabil sa persiste la nesfarsit si sa corupa pe ceilalti.

  Pedofiili au incepud deja sa iasa in strada!

  Pedofilii folosesc deja spaţiul virtual pentru a se organiza si militează pentru dreptul lor la … dragoste!

  In SUA au o organizaţie, NAMBLA (North American Man/Boy Love Association), care editează şi o revistă ce se poate comanda on-line.

  In Olanda există un post de radio on-line pentru boyloveri, “Your Boylove Pride Station”, dar şi o revistă lunară, OK Magazine.

  In Danemarca există, de asemenea, o asociaţie care militează pentru recunoaşterea lor ca “minoritate sexuală”.”Legea cunoaşte limite, dragostea – nu”, aşa sună sloganul campaniei.In Danemarca, discriminarea sau înjosirea unei persoane pentru orientarea ei sexuală este interzisă.

  Putini oameni stiu că Asociatia Americană de Psihiatrie (A.P.A.) a redefinit pedofilia. A.P.A. a modificat semnificativ criteriile pentru diagnosticarea pedofiliei, exact cum au făcut şi în cazul homosexualităţii.

  http://mihailandrei.wordpress.com/2011/06/26/pedofilie-nu-mai-este-o-dereglare/

  Cand ne confruntam cu o astfel de situatie, raspunsul trebuie sa fie pe masura.

  In orice caz, miza e mult mai mare, cu vadita intentie se sfideaza invataturile Bisericii, promovarea homosexualitatii si a pedofiliei e un act ostil, o declaratie de razboi adresata societatii.
  Nu cred ca putem spune “Doamne iarata-i ca nu stiu ce fac”, cel putin liderii poponauti stiu bine in ce se baga, cu rea intentie sfideaza.

  Cei ce sfideaza AUTORITATEA Bibliei, sustinand ca arsul in dos e o chestiune de orientare, de alegere sau din nastere, negresit, mai devreme sau mai tarziu vor plati pentru sfidare.

  „Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune”. (Leviticul 18,22 )

  Biblia este foarte clară cu privire la condamnarea comportamentului homosexual. Atât Vechiul, cât şi Noul Testament vorbesc la fel despre homosexualitate.

  „Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.” (Rom 1,27)

 6. 6 d3vilbabe iunie 27, 2011 la 1:05 pm

  ioi. ţi-am aprobat comentariul doar pentru că te-ai chinuit să-l scrii atât. dar am multe „nemulţumiri” sa le zic aşa:
  1. APA n-a redefinit nimic. pedofilia se incadreaza in continuare la categoria „comportament sexual aberant”.
  2. ăsta este un blog pe care nu prea avem de-a face cu doamne-doamne sau alte zeităţi d-astea,
  3. subiectul nu era pedofilia 🙂
  4. campaniile se poarta in alte parti, nu in ograda mea. aici discutam opinii personale si nu slogane.
  5. te-ai nimerit foarte prost si, pe deasupra, mai esti si foarte ignorant cand faci afirmatii despre homosexualitate. nu-i bai, ignoranta se trateaza citind carti (si altele decat biblia).
  6. haha, stiai ca si biblia prezinta cazuri de homosexuali si lesbiene?:) nu? atunci nici macar din singura carte citita n-ai reusit sa intelegi mare branza. aia e cea mai tare colectie de comportamente sexuale aberante, incepand de la incest si terminand cu zoofilia.
  7. confunzi termenii: boylove e altceva decât pedofilie, care-i altceva decat pederastrie, care… chiar vrei sa ti-i definesc pe toti?:) cand te apuci sa sustii ceva, ia si te intereseaza ca lumea ce sustii. :)ca pana la urma, boylove/girllove am practica cu totii daca pustoaicele astea de 17 ani s-ar mai uita la mosi ca noi. ba chiar in multe locuri treaba asta e foarte legala 🙂

 7. 7 mihailandrei iunie 27, 2011 la 2:52 pm

  Confuzia e aici ,la tine!

  Potrivit celei mai noi versiuni a “Manualul de Diagnostică si Statistici” (DSM IV), o persoană nu mai prezintă o afectiune psihologică doar pentru faptul că molestează copii. Pentru a fi diagnosticat ca bolnav, el trebuie să manifeste o tulburare în legătură cu molestarea sau să fie afectat în activitatea sau relatiile sale sociale.

  Astfel A.P.A. a aranjat lucrurile pentru pedofilul “normal” din punct de vedere psihologic.
  Studiu a fost realizat de unul dintre autorii publicatiei Journal of Homosexuality.
  Documentul intitulat “A Meta-Analytic Examination of Assumed Properties of Child Sexual Abuse Using College Samples “a fost publicat in Psychological Bulletin in iulie 1998.

  Psychological Bulletin este o publicatie APA.

  Autorii articolului Bruce Rind, Philip Tromovitch, si Robert Bauserman le propun psihologilor să înceteze a mai folosi expresii ca “abuz asupra minorului”, “molestare” sau “victime”, ci să folosească în schimb termeni neutri gen “sex adult-copil.” La fel, ei afirmă că nu ar trebui să vorbim despre “severitatea abuzului”, ci despre “nivelul de intimitate sexuală.”

  La fel sa intamplat si atunci când psihiatrii au decis să redefinească homosexualitatea ca normală, trecerea din categoria “indezirabilă” în categoria “dezirabilă” a fost facută din condei.

  Ce anume nu intelegi?

  Homosexualitatea si pedofilia se intersecteaza serios.
  Istoricul propagandist este comun, iar despartirea a avut loc de-abia cand liderii homo au inteles prejudiciul de imagine pe care il sufera.

  Organizatia de pedofili homo NAMBLA a fost infiintata de propagandisti homo si sprijinita de activisti homo.

  Se intampla, mai explicit, mai direct, si in prezent.

  Asa ca nu mai vb daca nu cunosti ,exista riscul sa te faci de ras.

  Cat despre poponari treaba e limpede ,este o boala ,ce latra cei de la APA chiar nu conteaza :))))

  Promovarea desaantata a homosexualismului este metoda cea mai eficace de a stopa cresterea demografica la nivel planetar!

  Oamenii sa inceteze sa mai procreeze. Sa nu se mai impuieze. E clar pentru toata lumea?

  Nemernicii homosexuali, initial doreau abrogarea articolului 200 din Codul Penal. Acum solicita fara rusine legalizarea „casatoriei”.
  Inteleg ca sunt voci care doresc inclusiv legalizarea adoptiilor.

  Situatia e jenanta!

  Cand ne confruntam cu o astfel de situatie, raspunsul trebuie sa fie pe masura.

  Cand ticalosii nu asculta de vorba buna, sunt suficiente alte mijloace de a ne face intelesi.

 8. 8 mephala iunie 27, 2011 la 3:31 pm

  „Cand ticalosii nu asculta de vorba buna, sunt suficiente alte mijloace de a ne face intelesi.”

  la faza asta mi-am adus aminte de bancul cu „eu zic sa nu’l batem”

  eu zic sa nu le-o tragem.

 9. 9 d3vilbabe iunie 27, 2011 la 3:54 pm

  „:Asa ca nu mai vb daca nu cunosti ,exista riscul sa te faci de ras.” exact cum zici tu aici. 🙂
  deci:
  -pedofilia este cauzata de probleme medicale grave,nimeni nu le-o trage copiilor de placere, din natura suntem programati sa ii protejam, nu sa le facem rau. so, de fiecare data cand ai sa vezi un caz de pedofilie ai sa vezi si un caz patologic. ca asta nu e decat consecinta, simptom separat de boala in sine, e partea a doua. da, daca o iei doar din punctul asta de vedere nu e boala, dar daca o iei per total atunci e boala. si absolut orice medic psiholog sau psihiatru are sa-ti zica asta.
  apoi,
  -homosexualitatea este naturala. de fapt bisexualitatea. absolut orice om are atat o parte feminina cat si masculina in el si le inhiba doar datorita rolurilor de gen impuse de societate. again, daca accepti sau nu chestia asta e influentata de societatea in care cresti. citeste orice carticica/hartiuta/etc, cu un minim de psihologie in ea si ai sa afli chestia asta. normal, daca vrei sa gandesti logic.nu este absolut deloc o boala. ba chiar bolnavii sunt cei care isi inhiba genul opus, de unde rezulta si alte zeci de probleme din cursul vietii.
  tu esti un om cu probleme si ti-o pot zice doar din cele cateva randuri. de ce? pentru ca ai foarte multa furie si agresivitate in tine, nascuta din naiba stie ce frustrari refulate, si te apuci sa dai cu parul in ce ti se pare mai vulnerabil, fara macar sa te afecteze cu ceva, deci fara motiv real.
  sau aplicam cealalta teorie? aia in care se zice asa: „cu cat omul este mai inversunat impotriva unei idei, cu atat el are un conflict mai mare in psihicul lui.” in traducere libera: subconstientul iti dicteaza homosexualitate, supraeul zice ca nu si ca e imposibil asa ceva, si constientul incearca sa calmeze asta prin agresiune. 🙂
  e bine ce zic eu aici sau nu? normal ca-i bine. daca vrei studii legate de treaba asta, zi-mi si le caut.
  jignesti oameni fara motiv si nu-mi place. multi dintre prietenii mei sunt ori gay, ori gay friendly ori civilizati. si n-as vrea sa se simta deranjati cand intra si citesc de niste insulte gratuite aduse unor oameni cu care tu n-ai nici o treaba. pentru ca pot sa-ti spun direct ca nu ai treaba cu mediul sau oamenii gay, dupa atitudine. daca vrei sa aduci argumente sa-ti sustii punctul de vedere n-am nici o problema, dar te rog sa te abtii de la termeni gen „poponari nesimtiti” pentru ca ma supar si-mi iau jucariile si plec. 🙂
  pai tu vii si faci propaganda comunista despre normalitate si moralitate si altele si o faci folosind limbajul asta? suntem inteligenti sau nu mai suntem/ si ce credibilitate crezi tu ca ai in stilul asta?:)
  şi p.s: stii cum se cheama un om care critica si e contra ceva despre care habar n-are cum functioneaza? ignorant. sau mai modern, cocalar. 🙂 n-ai de unde sti daca e bine sau rau pana nu incerci…nu?

 10. 10 mihailandrei iunie 27, 2011 la 4:14 pm

  Fals pe toata linia frontului!

  Arsul in dos nu are cum sa fie „natural”.

  Faptul ca relatiile homosexuale nu permit reproducerea arata ca homosexualitatea, ca fenomen, nu este o “alta normalitate”.

  Nimic din ce e normal nu impiedica inmultirea unui organism creat cu capacitatea de a se inmulti.

  Homosexualitatea, ca fenomen, impiedica inmultirea.
  Daca specia este facuta sa se inmulteasca prin contact sexual mascul+femela (cum este cazul la oameni), homosexualitatea este tocmai opusul mascul+femela.

  1.natura nu este nici homofoba, nici pro-gay.
  2. organismele vii tind sa se inmulteasca, asta e singurul lucru elementar pe care-l au in fisa postului;
  3. in functie de cat de evoluat e organismul, inmultirea se face prin diviziune celulara, sau contact sexual mascul/femela (organe reproducatoare mascul/organe repr femela);
  4. contactul sexual mascul/femela e cauzat de atractia sexuala mascul/femela;
  5. daca toate astea sunt indeplinite, specia se propaga;
  6. la homo nu exista atractie erotica femela/mascul, deci nu exista posibilitatea indeplinirii obiectivului elementar al speciei, de la cel mai prost microb, pana la cel mai destept scriitor pe net;
  7. ca urmare, homosexualitatea este o eroare de programare mentala, pentru ca impiedica impulsul esential, promordial, anuleaza instinctul de conservare a speciei .

  PS: Arunc la gonoi “oameni de stiinta” ca aia care se autoelogiaza pe “ciocopedia”.

  Ignoranta ta te pune pe aceeasi treapta cu Remus Cernea, e clar ca o sa primesti si tu „Rainbow Humanist Award” adica premiul poponarilor.

  Tu lasa vraja, fa rost de compas si echer apoi mergi de te joaca in curtea “templului” masonic de la Peris impreuna cu Jubala, Jubalo si Jubalum.
  Ai grija sa nu spargi geamurile, ca te cafteste Hiram Abif cu mistria.

  Daca esti cuminte, cine stie, poate te transfera la echipa de majorete a “marelui arhitect” .

 11. 11 d3vilbabe iunie 27, 2011 la 4:32 pm

  n-ai inteles. am spus ca oamenii sunt bisexuali din natura. adica exista si sexul barbat-femeie in capul nostru=> exista reproducere. daca sustii atat de tare ca homosexualitatea este anormala, explica-mi atunci actele homosexuale de la primate. deci natura este foarte „libera”, sa-i zicem asa.
  dupa cum ziceam, tu habar n-ai despre ce discuti aici. 🙂 bineinteles ca exista atractie sexuala la homosexuali pentru femei. preferinta sexuala e cauzata de placere. le place mai mult cu un barbat decat cu o femeie. da’ atractia sexuala, in forma ei fizica, exista si chiar da rezultate. stiu destui gay cu familii, cu copii, cu etc.
  so, facem rezumat: absolut toate punctele tale cad la faza „exista acte homosexuale cauzate de placere in natura”. de mii de ani. si tot de mii de ani speciile se reproduc. nu e nici o eroare, nicaieri. e o chestie care se intampla si se intampla bine, ptr ca rata e cam de 50-50.
  Ce..ia zi-mi. replicile alea le ai scrise pe vreo foita ca sa le folosesti de cate ori te simti amenintat de cineva?:) ca daca nu stiai, ironia este un semn al starii asteia psihologice.
  intrebare: tatal a fost cel violent in familie?:)

 12. 12 d3vilbabe iunie 27, 2011 la 4:42 pm

  o singura chestie trebuie sa intelegi: ca tu, de fapt, ai problemele tale si ca nu vrei sa le recunosti. de aceea refulezi in credinta atat de mult si de aceea te preocupa atat de tare subiectele cu tenta sexuala. nu vreau sa stiu trauma care a fost cauza. adica as vrea sa o stiu dar ai nevoie de confidentialitate. in caz ca vrei sa vorbesti, ma gasesti la id-ul de mess de la pagina de contact. nu crezi ca ar fi cazul sa lasi putin problemele altora deoparte si sa te ocupi de ale tale?:) in momentul in care ai sa le rezolvi, iti garantez eu ca ai sa fii total indiferent la ce fac altii in patul lor. 🙂 nu de alta, dar pari un om care sa stie multe si sa-i mearga capul. e cam absurd ca un om care vine cu atatea argumente stiintifice sa sustina idei atat de „nestiintifice”.

 13. 13 mihailandrei iunie 27, 2011 la 4:58 pm

  E apa de ploaie ce zici tu.
  Cam asa se intampla cand iti faci temele pe “ciocopedia”.

  Ca faci tu aici e vorba de “politically correct”, inghiti orice, oricum, oricat … pentru pacea mondiala si pentru infratirea manelei cu simfonia.

  Desigur, doar un aparatcik “politically correct” nu vede nimic gresit la poponari.

  Resping cu total dispret conceptul stupid al mentalitatii de musuroi doar ca e „politically correct”.

  Aparatcikul pune pe aceeasi trepta simfonia si maneaua, pe Gutza il pune langa George Enescu si nu vede nici un fel de hula in acest fapt.

  In plus, nu pot sa ignor faptul ca homosexualitatea a fost „scoasa” din randul bolilor mintale dupa urmatorul rationament, prezentat aici simplificat:

  1.homosexualitatea exista si la animale, deci, nu poate fi o boala mintala, deoarece animalele nu au minte;
  2. homosexualitatea a fost, temporar, practicata pe scara mai larga in unele culturi; deci, e greu de presupus ca atatia membri ai unei comunitati erau bolnavi mintal.

  Ce frapeaza este ca acest tipar, aparent corect, este aplicabil perfect si pedofiliei:
  1.pedofilia exista si la animale, deci, nu poate fi o boala mintala, deoarecea animalele nu au minte;
  2. pedofilia a fost, temporar, practicata pe scara mai larga in unele culturi; deci, e greu de presupus ca atatia membri ai unei comunitati erau bolnavi mintal.

  Rationamentul asta il face dr Green, binefacatorul vostru.

  In situatia asta, de ce as accepta ca homosexualitatea e normala, iar pedofilia e anormala?

  PS: Nicolae Paulescu , Ana Aslan, Louis Pasteur ,Thomson Kelvin , Robert Boyle ….si multi altii, erau ateo-iluministi?

  Ce minte ai, probabil ti-a dereglat-o Pavel Corut cand se juca de-a „atacurile energetice”.

  Pana acum nu am auzit nici un ATEU bolnav de diabet ,sa refuze insulina ca a fost descoperita de un om de stiinta credincios:)))

  Paulescu (descoperitorul insulinei), spunea: „A demonstra existenta unei cauze prime a vietii, imateriala, unica si infinit-inteleapta; iata limita sublima la care ajunge fiziologia. Aceasta cauza prima este Dumnezeu”.

  Paulescu le vorbea studentilor despre Legea iubirii, despre Biserica lui Hristos, despre Jertfa euharistica.

  Ateismul „ştiinţific” nu este chiar atît de ştiinţific cum vrea să pară.

 14. 14 mephala iunie 27, 2011 la 5:03 pm

  „nu crezi ca ar fi cazul sa lasi putin problemele altora deoparte si sa te ocupi de ale tale?:) in momentul in care ai sa le rezolvi, iti garantez eu ca ai sa fii total indiferent la ce fac altii in patul lor.” +
  ” in caz ca vrei sa vorbesti, ma gasesti la id-ul de mess de la pagina de contact.”

  din moment ce ai dori sa lasi problemele tale si sa te ocupi de a altora as tinde sa cred ca la baza, nu esti prea departe de mihailandrei.

  p.s. da, e iar o refulare de-a mea, provocata de frustrari, iti dau voie sa te iei de mine 🙂

 15. 15 d3vilbabe iunie 27, 2011 la 5:21 pm

  @mephala: na…fiecare e cu pasarelele lui:)) da’ eu fac asta ca sa le rezolv pe-ale mele. 🙂
  @mihailandrei: nu e deloc apa de ploaie, e fix stiinta. adica toti oamenii astia de stiinta gen freud, adler, piaget, wallon, vâgotski şi mulţi alţii au fost nişte proşti şi tu eşti ăla deştept aici. asta zici tu. stiu ca esti indoctrinat de ideile si tiparele tale, da’ hai daca tot comentam sa comentam pe text. dupa cum vezi, iti vorbesc din pura cunostinta de cauza, pentru ca stiu datele exacte, fara sa fiu influentata de nimeni. este strict ceea ce se intampla, dovedit stiintific, cu tot tacamul. nu poti veni tu sa contrazici natura, care asa a zis. cel putin nu poti veni fara date concrete.
  esti atat de fixat pe ideea ca trebuie sa lupti contra homosexualitatii si a pedofiliei (o vaga banuiala imi spune si de ce) incat vii cu idei fix ca nuca in perete, fiind convins de ele. asa ai aparut si cu subiectul asta la articolul asta, asa insisti si cu masonii si iluministii cand nu este absolut nimic pe aici care sa duca la ideea asta. actionezi fix ca un cal cu ochelari, care nu stie decat drumul spre casa.
  daca-mi spui tu ce animal practica pedofilia, ma jur ca te votez pentru premiul nobel in biologie.
  cine rahat e Pavel Corut? si ce rahat sunt atacurile energetice?
  ce crezi tu e treaba ta, atat timp cat nu vii si-mi impui mie credinta ta. cum nici eu nu insist pe ideea „nu crede ca n-are rost”, de bun-simt e sa nu insisti nici tu. pe mine ma frapeaza doar ca cineva care vine cu argumente stiintifice vine si cu ideea mosuletilor din cer. sau, si mai grav, cu argumente din biblie contra homosexualitatii si pedofiliei, cand biblia e plina de fapte din astea!
  ba esti atat de prins in ideea ta si nebunia ta incat vii si imi tii argumente legate de pedofilie cand eu ti-am spus din primul comentariu ca o consider boala! homosexualitatea nu, pentru ca a fost dovedit stiintific ca nu. chiar tu ai dat si argumentele pentru asta.
  te rog, ne mulam unul dupa altul in discutie sau vorbesti tu si eu zic la final „bine, whatever”, pentru ca oricum nu asculti ce au si altii de spus?:)

 16. 16 Nefraim iunie 27, 2011 la 10:41 pm

  Ma deci pana la urma care e problema lui mesia asta? Faptul ca si-o trag aia in cur si nu se mai inmulteste populatia? Tie ti se pare cumva ca suntem prea putini? Inmultirea populatiei nu este un lucru benefic decat pana in momentul in care atinge un prag, dupa acel prag e catastrofa. Si pana la urma care e problema ta ca aia cand si-o trag incalca legile organice si naturale, e gaura lor si au dreptul sa faca ce vor cu ea, nu trebuie sa isi puna nimeni organele sexuale in slujba legilor naturii doar pentru ca asa e normal.

 17. 17 mihailandrei iunie 28, 2011 la 1:00 pm

  Uite site-ul unei asociatii de pedofili homo, unde astia invoca studiile lui Richard Green, cum ca pedofilia ar putea sa nu fie o boala, la fel cum a spus si despre homosexualitate,alaturi de alti specialisti, militantisti si alti asemenea.

  http://www.nambla.org/people.htm

  Richard Green, un psihiatru necontestat si cu vederi pro-homo, cautioneaza pedofilia pe acelasi tipar pe care s-a cautionat si homosexualitatea.

  Este un adevar care poate sa te doara, sa te isterizeze, dar ramana un adevar.

  Eliminarea homosexualitatii din randul bolilor s-a intamplat in anii 70, dupa un lobby agresiv pro-homo.
  Totusi, pe langa decizia politica, au fost si argumente de ordin stiintific, cultural si etic (cel etic este ca se pune o anatema asupra unor indivizi; dar la fel patesc si pedofilii).

  Argumente pe care le-a promovat inclusiv psihiatrul Richard Green.

  Insa acelasi psihiatru a scris in 2002 un studiu in care argumenta, pe acelasi tipar de gandire, ca nici pedofilia n-ar fi chiar o boala, „a disorder”.

  Paralela este perfecta.

  Vezi ce zice Richard Green ,asta a militat si pentru poponari,acum se ocopa de pedofili…

  „Is pedophilia a mental disorder?”

  http://www.mhamic.org/sources/green.htm

 18. 18 d3vilbabe iunie 28, 2011 la 3:49 pm

  mai vrea cineva să discute cu omul? ptr că eu m-am plictisit grav…

 19. 19 vlad iunie 28, 2011 la 6:21 pm

  Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 20. 20 Nefraim iunie 28, 2011 la 10:45 pm

  Eu tot nu inteleg ce vrea el defapt.

 21. 21 d3vilbabe iunie 29, 2011 la 3:51 am

  Eu nu înţeleg ce vrea el de fapt de la mine… :/

 22. 22 Nefraim iunie 29, 2011 la 8:18 am

  Nu stiu ce vrea el de la tine, dar eu vreau sa profit de tine.

 23. 23 Nefraim iunie 29, 2011 la 12:45 pm

  stai ca acum am vazut, simpatic Vladut asta, ia pune tu mana mai repede si adauga banner-ul ala :))

 24. 24 Maria septembrie 26, 2013 la 2:44 pm

  Ai aceeasi parere in legatura cu copiii si acum?

 25. 26 alexamg4 noiembrie 4, 2013 la 11:06 am

  Ai inceput articolul bine, ai scapat. 🙂 a se retine ca am un usor iz de gluma in comentariu. Sunt mama 🙂 26 ani 2 copii.
  Ma frapeazo-enerveaza ne-parintii care spun…aaah urasc copiii. Sunt niste mici bestii care te chinuie si ne distrug vietile si etc etc o gramada de lucruri nasoale despre ei. Despre copii. Dar de ce mama naibii nu intelege nimeni ca un copil in proportie de 90 si ceva la suta copiaza comportamentul parintilor si invata din interactiunea cu ei. Aka copil batut = copil care la un moment dat o sa dea cu paru’ in cap, copil ignorat= copil care face scene prin supermarketuri. Nu poti spune ca nu iti plac toti copiii, pentru ca inca nu i-ai cunoscut pe ai tai. Cu ai tai faci cum vrei. Daca la aia care urla in magazine te revolti si te intrebi cum rahat de exista asa fiinte, la ai la ai liber sa ii cresti frumos, cu dragoste, cu empatie, cu intelegere…dar cand tu colcai de frustrari si de probleme de prin vremuri imemoriale ale vietii tale, nu mai merge.

  In fine ideea e ca la copiii naspa, carora iti vine sa le dai una in gura, sunt de vina parintii. Ca ii iubesc intr-un mod handicapat.

  Si poze…pun in continuare. 🙂 o sa mai pun, ca-s haiosi. Nu chiar de pe olita, dar asa, „selectii”. Asta e universul meu acum, asa e configuratia, cu ei in el.

  Sunt sigura ca am unele greseli de formulare, de punctuatie, dar rogu-te, fii blanda! 🙂

 26. 27 d3vilbabe noiembrie 6, 2013 la 10:10 am

  Ah, Alexandra, ai tai imi plac pentru ca au niste mutre mult prea simpatice, de soricei, asa. Chiar ai fost printre putinele persoane carora le-am acceptat pozele cu copiii, in sinea mea, pentru ca imi placea sa le vad si erau de bun gust.:)) Si sunt convinsa ca ii cresti bine, pentru ca stiu ca te documentezi mult si de unde trebuie. Dar tu esti exceptie. Da, parintii sunt vinovati, clar, si eu cu ei am ce am, ca aia mici sunt nestiutori, n-am ce le cere.

 27. 28 aquarius noiembrie 7, 2013 la 9:21 pm

  oh doamne, mi ai redat gandurile in cuvinte :)) ff tare, deci eu o sa fac 27 de ani, sunt maritata si inca nu mi a venit simtul ala matern, deci nu stiu ce o sa ma fac cu un plod in brate, stand in casa toata ziua, sai dau tzatza si toate alea. Doar cand ma gandesc ma ia plansul :))
  oare sunt singura in situatia asta?

 28. 29 aquarius noiembrie 7, 2013 la 9:22 pm

  sa îi dau*


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Oldies But Goldies

Categorii

Top Clicks

 • Niciunul
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: