Prin fum şi aburi de alcool, gândim

A fost o seară a revelaţiilor amuzante dar, dacă mă întrebaţi, nu mai ştiu să vă spun decât vreo două. Şi nici cafeaua nu mă mai ajută, pentru că e prea slabă şi fără vigoare ca să se poată lupta cu mendrele unei mahmureli şi a unei memorii proaste. Dar…

Incredibil dar lumea se distrează marţi noaptea în oraşul ăsta. Şi mai ales în sesiune. Oameni sunt, cineva doar trebuie să ofere locul, poate şi băutura.

Atunci când cineva transpiră pe tine e echivalentul cu a îşi da drumul pe tine. Tot umed şi cu ADN inclus e. E drăgălaş când asta se întâmplă între un bărbat şi o femeie, hai între o femeie şi o femeie, dar între bărbaţi e pur şi simplu gay.

Vorbind despre femei… Am cunoscut o femeie pe gustul meu. Şi când spun gust ştie Cannabisul la ce m-am referit. Cu sâni tari, fund frumos şi buze dulci. Am început puţin cam prost, pentru că vroia să vorbim, iar mie nu-mi place să vorbesc. Eu cel mult scriu, vorba mă plictiseşte. Dar s-a terminat bine. Mi-ar plăcea să mă sune, deşi sunt convinsă că n-are s-o facă. Am…un feeling. Cam cum am avut şi cu Steaua şi Barcelona la finale.

Ştiţi care-i echilibrul perfect dintr-o încăpere? Vreo 40 de femei nu neapărat simpatice dar cu chef de sex expus în haine şi mişcări şi vreo alţi 40 de bărbaţi care nu reuşesc să atragă nici una pentru că sunt neinteresanţi. Şi aici intervin eu… mai puţin prietenii mei se pare.

Revin şi completez pe măsură ce îmi beau cafeaua. Promit. Sau, mă rog, sper…

 

3 Responses to “Prin fum şi aburi de alcool, gândim”


 1. 1 Loret Andreea iunie 8, 2011 la 11:08 pm

  Buna seara Oana. Vin si eu cu o rugaminte la tine pe care spre sa mi’o pot permite doar ca simpla cititoare a acestui blog.La un moment dat vorbeai forte puternic despre niste exercitii de relaxare (daca ma ajuta memoria) ceva gen yoga. Am incercat sa le regasesc pe aici dar mi s-au facut ochii mici de cat m-am uitat fara reusita. Si al dracului memoria asta nici numele nu mi/l amintesc si nici netu nu ma ajuta. Cand poti ..daca poti..multumesc anticipat. Place blogu..Place toporu…:)
  P.S. Am si id-ul tau..nu mi/am permis sa deranjez!
  Seara faina!

 2. 2 CosminCosmin iunie 9, 2011 la 10:49 am

  M-ai lasat cu ochii-n soare, vreau continuarea :))

 3. 3 d3vilbabe iunie 9, 2011 la 10:51 am

  :)) n-a sunat. ar trebui să încep să paries la pariuri sportive?:))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
Oldies But Goldies

Categorii

Top Clicks

 • Niciunul
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :


%d blogeri au apreciat: