Barbie

Barbie vine sub formă de două sexe: bărbătesc şi femeiesc. Nu, nu e Ken. Ken e masculin, se bate în junglă, are o decapotabilă şi palatul roz propriu. Barbie e un fel de pseudo-Ken: are muşchi, ar vrea să aibă decapotabila, palatul, să se bată poate şi prin junglă da’ n-are cu ce. De aceea Barbie e în căutarea lui Ken.

Barbie e uşor de deosebit, fie că e posesoare de silicoane sau pectorali. De alte chestii nu ştiu, pentru că mi-a fost frică să încerc. Da, niciodată nu ştii la ce efecte te poţi aştepta de la creatină. Frumoşi de privit sunt, în acelaşi timp, greu de urmărit. Cu ei lucrurile trebuie să stea cât mai simplu.

Creierul lui Barbie are un sistem de semnalizare care îi indică „prăzile”. Când prada vine, beculeţul se aprinde şi Barbie intră în acţiune: două- trei mişcări de dans care să îi arate prăzii că tocmai e pe cale să fie înhăţată de cel mai „mişto” exemplar din încăpere, un fel de dans de împerechere al păunului, apoi, în timp ce se întoarce lent, îţi aruncă o privire considerată „letală” şi îţi zâmbeşte în colţul gurii, lăsând de înţeles că poţi să vii să-ţi iei jucăria cea mai dorită de pe piaţă.

De acum, calea e simplă. Un compliment, două, trei, cinci idei nu prea complicate, asta în cazul în care nu vrei să renunţi la ele – oricum ar fi tot bine e- şi vine întrebarea magică: „Mergem la mine?”.  Da, un/o Babie adevărat(ă) are să aibă întotdeauna cuibuşorul propriu de nebunii, în care se simte în siguranţă. Ziua următoare, dacă vrei să ai o relaţie, va fi ok. Barbie permite. Dar să nu te deranjeze prea mult dacă în câteva ore îl/o vei găsi iar la vânătoare.

Dar ce se întâmplă dacă „prada” preferă jucăriile Dexter şi nu pe alea de le caută toată lumea? Barbie devine nesigur(ă) pe ea/el, mai încearcă de 2-3 ori aceeaşi schemă, de dragul ţău poate va încerca şi o discuţie de convingere iar apoi se va aşeza supărat într-un colţ. Dacă nu îl/o vei băga în seamă, va dispărea ca şi cum n-a existat niciodată. Tu, în schimb, poţi spune că ai avut, când erai mic, inclusiv jucării Barbie.

Iar când tocmai te pregăteşti să exclami „Ha!”-ul de victorie, Barbie vine pe Facebook şi îţi comentează la „change relationship status”: Uh, eşti singură?…

 

2 Responses to “Barbie”


 1. 1 Nox Iunie 5, 2011 la 1:35 am

  Life in plastic is fantastic!

 2. 2 mephala Iunie 6, 2011 la 10:45 am

  ” Barbie vine pe Facebook şi îţi comentează la “change relationship status Uh, eşti singură?…”

  chiar ar fi misto ca facebook sa fie si in limba romana si sa ai la optiuni la „relation ship status:
  despletita (single),
  cu gheorghe (in a relationship,
  cu gheorghe si ion (in an open relationship),
  cu poalele’n cap (flirty)”

  completati voi pe linia punctata


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Oldies But Goldies

Categorii

Top Clicks

 • Niciunul
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: