Cel mai şmecher telefon

Ca să moară toţi duşmanii mei de ciudă îi anunţ că eu am cel mai şmecher telefon dintre toate telefoanele existente până acum. Şi e şmecher nu numai pentru că e al meu şi că toate lucrurile care intră în posesiunea mea devin automat, din secunda 2, cele mai şmechere din aria lor, da’ e şmecher şi pen’ că mă ţine bateria în 7 zile cât îi ţine pe alţii într-o zi.

Că nu de alta da’ despre telefoane care mai de care mai şmechere m-am săturat să tot aud. De cele mai multe ori dau nas în nas cu ele când le fac câte un review şi când mă uit la battery life şi văd maxim 5 zile, mă întorc cu drag spre al meu, scuip să nu-l deochi şi zic „Mânca-l-ar mama de simpatic”.

Şi mai dau nas în nas cu ele când aud pe câte unul care dă câte 10 milioane de lei vechi pe al lor iar când îl întreb „Ce face mă, telefonul ăsta de 10 milioane?!” nu ştie să-mi zică decât că are „tauciscrin”. „Păi şi în rest?”  „Păi şi în rest îl mai folosesc să stau pe net”. „Când?” „Când mai ies în oraş…” „Halal, fi-ţi-ar faţa aia de bombalău. Dai 10 milioane ca să nu te poţi bucura nici măcar când ieşi din casă de realitate…”

Mno, eu mi-l iubesc pe-al meu şi principalul motiv e că nu tre’ să-i port de grijă că se descarcă. Pe bune. Luna asta l-am încărcat o singură dată, alaltăieri,  că-mi ţâuia de 2 zile. Şi  l-am scos după 5 minute, că a trebuit să dau urgent un telefon. Mint, nu alaltăieri l-am încărcat 5 minute, acum 3 zile a fost asta. Şi după 5 minute de încărcat, a început să-mi ţâuie iar abia azi. Deci mă mai ducea 2 zile. I-am băgat cablul în fund pen’ noaptea asta şi de-acum nu mai am treabă cu el până în martie.

Dacă vă întrebaţi care-i telefonul minune care a reuşit să se adapteze cerinţelor mele nu vă spun da’ vă dau o poză. Şi colac peste pupăză mai e luat şi de la mama cu forţa pe stilul „Ăsta al meu refuză să mai funcţioneze, dă-mi mie ştaiftu’ tău ăl’ vechi dacă tot ţi-ai luat altul tu.” Serios acum, ce poţi cere mai mult de la un telefon?

1 Răspuns to “Cel mai şmecher telefon”


  1. 1 dsdsds decembrie 17, 2012 la 1:28 am

    haha tare


Lasă un comentariu




Oldies But Goldies

Categorii

Top Clicks

  • Niciunul
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :