A day, a song

Da, Koodoo, melodia ta. Pacat ca tu nu poti si nu vrei sa o intelegi exact asa cum e ea, decat in idealul ei. Suna bine, are versuri frumoase… Dar melodia asta e mai mult decat o melodie. In primul rand, e un stil de viata iar mai apoi e o filosofie pe care trebuie sa o crezi ca sa o intelegi… E descatusare, eliberarea in cea mai pura forma a ei…. E o femeie dansand la bara intr-un bar intunecat, de langa un drum care duce spre nicaieri si care iti zambeste linistit… E vocea care trebuie ascultata atunci cand stai in intuneric, tremurand, int-un colt si iti e frica sa deschizi ochii si sa pivesti in mijlocul lui… E insusi Nirvana atinsa, in valatuci de fum gros, de tutun contrafacut si arome de wiskey pe fundul unui pahar… Dar totusi, e melodia ta iar asta e doar viziunea mea.

Anunțuri

13 Responses to “A day, a song”


 1. 1 kOoDoO Noiembrie 19, 2010 la 7:52 am

  Din nou faci greseala de a spune ca doar gandirea ta este corecta si doar ce interpretezi tu este real. In plus, nu ai de unde sti ce si cum gandesc atunci cand o ascult (asta sau oricare alta ce-mi place) pentru ca asta e si esenta unei melodii bune : sa-ti inspire ceva propriu tie.
  Si doar pentru ca te-ai simtit tu bine descriindu-ti starea asta in postul de mai jos si reluand aici aproximativ aceleasi lucruri, nu inseamna ca asta vrea sa transmita melodia. Asa ai perceput-o tu, asa cum stilul de viata nocturn e perceput altfel de mine. And that’s where I’m gonna stop.

 2. 2 d3vilbabe Noiembrie 19, 2010 la 8:01 am

  Dupa cum spuneam, „Dar totusi, e melodia ta iar asta e doar viziunea mea.” 🙂
  Nu fac nici o greseala, din simplul fapt ca nu spun ce gandesti tu ci, doar ce gandesc eu. Restul e doar subtilitate, abordari contorsionate ale imaginatiei si un alt fel de a spune ca vreau sa vad altceva decat o melodie. Demagogie. Ai luat-o pesonal si ofensiv, mult prea practic, da’ iar, n-am cum sa-ti spun eu ce gandesti sau cum sa interpretezi.
  Totul tine de perspectiva pana la urma… Doar si doar de perspectiva…

  As putea sa inlocuiesc „Koodoo” cu „Mihai/Vasile/Ion/Maria” dar asta a fost felul in care ti-am multumit ca mi-ai aratat-o, asa cum fac cu fiecare melodie pe care o pun aici si o stiu de la cineva.
  P.s.: n-are nici o treaba melodia asta cu postul precedent. Singura asemanare e ca e vorba despre o femeie…Da’ hei, pana la urma, in tot blogul asta e vorba despre o femeie…

 3. 3 kOoDoO Noiembrie 19, 2010 la 8:10 am

  „Pacat ca tu nu poti si nu vrei sa o intelegi exact asa cum e ea, decat in idealul ei.” – what about that? 🙂 Ca eu de la asta m-am pornit :).

 4. 4 d3vilbabe Noiembrie 19, 2010 la 8:16 am

  stiu ca de la aia te-ai luat. asa cum e ea in conceptia mea. ti-e imposibil sa o percepi ca mine. 🙂 treaba de perspectiva, mami 🙂

 5. 5 kOoDoO Noiembrie 19, 2010 la 8:30 am

  Wtf, I’m bored, might as well do this.
  Asa cum vad eu lucrurile, exista 2 cazuri :
  1. Ai facut un fel de greseala de exprimare in idee, iar acuma incerci sa o dregi de dragul discutiei.
  2. Crezi ca nu ai gresit si e scris clar acolo ca nu o pot si nu o vreau a intelege decat in idealul ei, de parca as fi zana maseluta si tot ce e in lume este bun, roz si dragut.
  Dar, ca sa facem o comparatie, ignora ce-am scris mai sus in comm-ul asta si hai sa facem urmatorul mic joc (I luvz tu playz) :
  Mno, hai sa zicem ca vorbim de psihologie. Si eu iti zic :
  „Pacat ca tu nu poti si nu vrei sa o intelegi exact asa cum e ea, decat in idealul ei.” How do you feel about that? 🙂
  Drop it like it’s hot.

 6. 6 d3vilbabe Noiembrie 19, 2010 la 9:12 am

  pai, accept. oricum nu o pot intelege asa cum e ea pentru tine. e pacat, pentru ca nu pot intelege ce inseamna ea pentru tine, cum e ea in viziunea ta. nu-i pot pricepe farmecul, povestea, personajele. si pacatul vine din faptul ca nu pot trai alaturi de tine momentul.

  si acum sa revenim la puncte:

  nu am facut greseala. stiu exact ce am spus. idealul se refera la ceea ce e ideal in conceptia ta care, pentru mine, s-ar putea sa fie imperfect. gradul pe care il atinge ceva in conceptia cuiva e maximul pe care il poate atinge acel ceva la un anumit nivel. de aceea idealul difera de la persoana la persoana.
  pacatul ti-am explicat din ce vine: pacat ca tu nu o poti simti, vedea, auzi asa cum o vad eu. poate o vezi aproape, poate o vezi mai bine, desi si asta e relativ, dar niciodata asa cum o vad si o traiesc eu. asa cum niciodata n-as putea ca eu sa o traiesc cum o traiesti tu.
  nu e vorba de bun, roz si dragut. e, dupa cum ziceam, vorba de perspectiva. ma repet :)) da\ in principiu de aceea vezi tu in doua cazuri si eu in prea multe. because i am better at life:)))

  na, beat this.

 7. 7 d3vilbabe Noiembrie 19, 2010 la 9:16 am

  nimic despre „nu vrei sa o intelegi”? 😀

 8. 8 kOoDoO Noiembrie 19, 2010 la 4:00 pm

  =) Ce-mi place sa scot untu` din tine =)
  Pacatul asta…

 9. 9 Tudor Noiembrie 19, 2010 la 5:06 pm

  Oh god, get a room :))

 10. 10 d3vilbabe Noiembrie 19, 2010 la 7:53 pm

  been there, done that, no more. thanks:)) noi 2 intr-o camera iese cam aceeasi treaba:discutii contradictorii :))

 11. 12 Alex`andra Noiembrie 19, 2010 la 11:47 pm

  voi doi, sau fiecare dintre noi, vă complicaţi inutil, o ardeţi în polemici doar de dragu’ de a mai înfige o sulă-n coastă, când cu to(n)ţii ar trebui să tăcem dracului din gură şi să ascultăm minunăţia asta de melodie, fiecare cu părerile şi amintirile lui vis-a-vis de ea.

 12. 13 d3vilbabe Noiembrie 20, 2010 la 4:26 am

  de dragul exercitiului ale, de dragul exrecitiului 😛


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Oldies But Goldies

Categorii

Top Clicks

 • Niciunul
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: