Asa nu!

Dintr-ale comentatorilor adunate:

Deci

just_searching said…

Inainte de toate posibilele si imposibilele comment-uri emanate in prezenta misiva e musai/imperativ/obligatoriu de subliniat destinderea maxima, mint…mirobolanta chiar, resimtita prin lectura acestor penseuri.
In continuarea dezordinii ideilor, realizez ca finele observatiuni prezente in materialul proaspat lecturat au la baza anumite cunostinte elegant etalate, poate usor imperceptibile pentru unii cetitori insa evidente la o re-citire (daca nu a fost atent din prima vizitatorul, ocupat fiind cu stavilirea rasului molipsitor).
Analiza de caz a cutumelor mai mult sau mai putin „cretinesti” de pe plaiurile mioritico-dunareano-pontice imi da ghes a privi potentialul biznis ce poate fi realizat in ordinea efectuarii operatiunilor sus mentionate. Astfel, se poate pune in practica un sereleu sau „persoana fizica autorizata” care sa manance o painica de pe urma necazului patit de nea Gica (copyright asumat)fara a se implica efectiv in actiunea de impamantenire/ardere/sau mai stiu eu ce risipa de energii post-factum. Aceasta societate comerciala/PFA poate sa aiba ca obiect de activitatea doar strangerea potentialilor amatori de senzatii tari (beutura, haleala) asigurarea cateringului pentru evenimentul in cauza, a paharelor, farfuriilor si tacamurilor de unica utilizare (plus sacose personalizate cu „Mai poftiti pe la noi si data viitoare, va multumim pentru participatiune”/”Al de Sus sa-l ierte…da’ macar a fost caterinca maxima”/”Ne vedem la proxima pomenire”). Totodata, firma/persoana se poate ocupa (contra unui comision modic) de angajarea temporara a corului Operei Romane…si asa falimentar….pentru ca obiceiul zbieretelor sa capete o nota de eleganta si privitorii sa admire/sa fie incantati de calitatea jelaniei efectuate, fapt ce neindoielnic poate determina lumea sa intrebe „da’ cine s-a ocupat de treaba asta….ca-i nice?”…automat fiind executata o publicitate gratuita, costurile de marketing fiind absolut scoase din calcul.
La mai multe astfel de nuantari mirifice si, pentru final, multumiri pentru timpul acordat punerii in scena.

Voi ce-ati inteles? La pariu ca nimeni n-a citit mai mult de 2 randuri? Astia care scriu asa sunt tembeli. Moara carabusul de mai in ianuarie daca nu. Da’ cum flacaii astia si-au facut norma sa invete cate un cuvant pe zi din dictionar, pen’ ca mai apoi sa se laude cat de culti sunt ei, iti e imposibil sa le explici ca exista termenul de „fluenta” ( nu flatulenta ce fac ei acolo ) prin saraca limba romana. Nu, daca imi vorbesti/scrii in neologisme nu trag concluzia ca ai vocabular bogat ci, cel mult, iti trag tie una peste ochi. Da’ mi-e sa nu fie molipsitoare treaba asta asa ca prefer sa te bag fix deloc in seama.

De curiozitate, exista femei care pun botul la treaba asta? Ca alta logica nu vad, pe cuvant de soim al patriei.

Eu si cei 15 prieteni imaginari ai mei o sa revenim asupra subiectului cand mai descoperim dobitoci. Pe net. Ca despre aia din viata de zi cu zi, mai are mama vreo doua povesti sa va spuna.

Anunțuri

0 Responses to “Asa nu!”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Oldies But Goldies

Categorii

Top Clicks

  • Niciunul
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Oameni plictisiti :

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: